Служители на Първо РУ в Русе разследват сигнал за мъж, пострадал

...
Служители на Първо РУ в Русе разследват сигнал за мъж, пострадал
Коментари Харесай

Раниха нигериец с газов пистолет в центъра на Русе

Служители на Първо районно управление (на МВР) в Русе проверяват сигнал за мъж, потърпевш при нахлуване във входа на жилището си.

В 19.40 ч. на 26 ноември бил получен сигнал за чут пукот и за миризма на газ във вход на блок на ул. " Борисова " в града, оповестиха от полицията. На място били изпратени полицейски чиновници и екип на пожарната. Малко по-късно постъпила информация от незабавното поделение на болница " Канев " за непрекъснато пребиваващ у нас непознат жител на 36 години, който потърсил здравна помощ, поради пострадване - евентуално от прострелване с газово оръжие . По-късно чужденецът обяснил пред полицията, че четирима мъже са го нападнали във входа на блока, където живее на квартира, и са го заплашвали, с цел да си смъкна якето. Опитвали се да разкопчаят дрехата, само че той се е съпротивлявал и, до момента в който се дърпали, единият от нападателите, който държал в ръката си оръжие, стрелял във въздуха, при което потърпевшият получил пострадването.
 Психично болен атакува с гаечен ключ кмета на Кирково
Психично болен атакува с гаечен ключ кмета на Кирково

Нападателят е арестуван

Случаят е документиран от полицията и по него е стартирано следствие, като е формирано досъдебно произвеждане. Към момента е изяснено, че нападателите са били петима, открити са лица и се уточнява дали са свързани с нападението. Изясняват се също събитията и претекстовете за осъществяването му. Работата по случая продължава.

Според Българска национална телевизия нападнатият чужденец е нигерийски жител. Той е с повърхностна рана и е на домашно лекуване. По думите му, се е познавал с нападателите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР